Over ons

BAM Belgium is de meest vooruitstrevende bouwgroep in België, met permanente uitdagingen voor haar medewerkers.

BAM Belgium: ‘More than concrete’

BAM Belgium – bestaande uit BAM Contractors, BAM Galère, Interbuild en Kairos – is één van de grootste Belgische bouwconcerns. Dankzij onze focus op technisch uitdagende projecten zijn we actief in de meest diverse disciplines. Van burgerlijke bouwkunde, wegenbouw, waterbouw en spoorbouw tot de constructie en het onderhoud van openbare infrastructuur.

Overal combineren we functionaliteit met esthetiek. Onze projecten zijn echte blikvangers! Denk aan het MAS, het Havenhuis en het Gerechtsgebouw in Antwerpen en de Finance Tower en het Résidence Palace in Brussel. Ook de kantoorgebouwen van AXA en het Rijksarchief in Gent zijn in het oog springende BAM creaties.

Klantgerichtheid, betrouwbaarheid, teamwork, kwaliteit en duurzaamheid zijn de basiswaarden die de visie van BAM Belgium elke dag opnieuw vormgeven. Zo maken we gebruik van de meest geavanceerde technieken en technologieën en zijn we steeds op zoek naar innovatie in de bouwsector en daar buiten.

Kenmerkend voor BAM Belgium is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor we altijd dicht bij onze opdrachtgevers staan. Deze synergie stelt de BAM-bedrijven in staat om omvangrijke en technisch gecompliceerde werken te realiseren. Samen realiseren zij een omzet van 800 miljoen euro met 1700 werknemers. De vruchten van deze succesvolle samenwerking worden ook geplukt door onze opdrachtgevers voor bouw-, infra-, vastgoed-, facility management- en PPS-projecten, waarvoor wij telkens opnieuw hoogwaardige en duurzame (bouw)oplossingen blijven bedenken.



Het is fantastisch als je gewaardeerd wordt voor werk dat je graag doet. Dat is hier het geval. Daarbij komt de fijne werksfeer. Mijn collega’s zijn mijn vrienden geworden.
Sven
Sven Projectleider